Varma valinta valtuustoon

Olen monitoimiosaaja ja pitkän linjan vaikuttaja niin työelämässä sosiaali- ja teveysalalla kuin monissa luottamustoimissakin mukana olleena. Tapani toimia ei ole populistinen pöydällä hyppijä vaan päämääriin sitoutunut vaikuttaja, joka saa tuloksia aikaiseksi.

Tekijä: leenayksjarvi_v44d8j78

Olen toiminut aikoinaan fysioterapeuttina niin julkisella puolella kuin yrittäjänäkin ja viimeiset parikymmentä vuotta vammaisten ja vanhusten asumispalveluiden eri johtotehtävissä. Kunnallisia luottamustoimia on ollut lähes kaikilla sektoreilla: nuoriso, kaavoitus, liikuntatoimi, kunnanhallitus, valtuusto, eri rakentamistoimikuntia, yhtiöitä , kuntayhtymiä koulutuspuolelta, sosiaali- ja terveystoimi ja pitkään myös K-S sairaanhoitopiirin hallituksessa ja viimeiset 8 vuotta valtuuston puheenjohtajana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *