Leena, varma valinta

Olen syntynyt Vaajakoskella ja käynyt kouluni Vaajakoskella ja Jyväskylässä. Työpaikkani ovat olleet myös nykyisen Jyväskylän alueella, samoin kaikki harrastustoimintani ja vuosikymmenten ajan eri luottamustoimet Jyväskylän maalaiskunnassa, Jyväskylässä ja mm. Sairaanhoitopiirin johtavissa tehtävissä. Näillä perusteilla joten voin hyvin sanoa olevani Jyväskylän asioiden ja asukkaiden tuntija. Tapani toimia on vaikuttaa asioihin niin, että ne toteutuvat ja olen sitoutunut tavoitteisiin ja saanut ja saan aikaiseksi asioita. Se mitä tehdään niin tehdään ajoissa ja kunnolla, laatua. En ole populistinen tyhjän puhuja, vaan taustalta käsin tosi vaikuttaja. Vähin ääninkin saa tuloksia ilman suurta julkisuutta ja uhoa.

Asun mieheni Kari Yksjärven kanssa Aholaita-Kivistö -alueella. Kahdella lapsellamme on omat perheet ja yhteensä meillä on 5 tyttöä lastenlapsina , ikähaitari 13-2,5 vuotta. Tunnemme hyvin myös lapsiperheen arjen.

Omaa kokemusta on myös työttömyydestä ja siitä arjesta kun on vapaa-aikaa, mutta ei juurikaan rahaa. Onnekseni oma työttömyysaikani jäi alle vuoden mittaiseksi ja sain vielä työpaikan, mutta tiedän ettei yli 50 vuotias ole kovin haluttu työmarkkinoille. Vaikka meillä on kokemusta ja osaamista yllin kyllin.